WK voetbal 2018: The Aviation Factory chartert extra Boeing 737 naar Sint-Petersburg

WK voetbal 2018: The Aviation Factory chartert extra Boeing 737 naar Sint-Petersburg

Het Antwerpse luchtvaartbedrijf The Aviation Factory heeft een bijkomende Boeing 737-800 gehuurd voor Rode Duivels-supporters die dinsdag in Sint-Petersburg de halve finale van het WK voetbal tegen Frankrijk willen bijwonen. Er zijn in totaal 189 plaatsen beschikbaar.

De 737-800 van TUI vertrekt op maandagavond 9 juli om 22u10 vanuit Brussel en landt drie uur later in Sint-Petersburg. De terugvlucht vanuit Sint-Petersbrug vertrekt op woensdagochtend om 04u10 lokale tijd. Het vliegtuig is opnieuw in Brussel om 06u10.

Een retourticket kost 999 EUR en kan geboekt worden via gilbert@travel2sports.be of via het nummer 0475 23 37 07. In de prijs is enkel de vliegtuigreis inbegrepen.

Een FAN-id is noodzakelijk. Zie https://www.fifa.com/worldcup/organisation/fan-id/index.html 

The Aviation Factory is marktleider in de Benelux inzake het organiseren van luchtvervoer op maat. Het bedrijf organiseert vluchten voor productlanceringen en incentives, sportcharters, overheids- en congresvluchten en VIP-vluchten. In totaal gaat het jaarlijks om meer dan 2500 vluchten. Naast de hoofdzetel in Antwerpen heeft The Aviation Factory ook kantoren in Nederland, Frankrijk, Spanje en Portugal.
www.the-aviation-factory.com

Over The Aviation Factory

The Aviation Factory is marktleider in de Benelux inzake het organiseren van luchtvervoer op maat. De voorbije twee decennia groeide het bedrijf uit tot één van de belangrijkste luchtvaartbrokers in Europa. De hoofdzetel bevindt zich in Antwerpen. The Aviation Factory telt inmiddels ook vestigingen in Nederland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Tsjechië, Koeweit en Saoedi-Arabië. Bij The Aviation Factory werken op dit ogenblik 20 brokers. Het bedrijf organiseert jaarlijks ruim 3000 vluchten voor o.a. productlanceringen, incentives, sportcharters alsook vervoer van congresgangers, overheidsfunctionarissen en VIP’s. 
www.the-aviation-factory.com

The Aviation Factory
Lindbergh Suite
Luchthavenlei 1 bus 71
2100 Antwerpen