WK voetbal 2018: The Aviation Factory chartert extra Boeing 737 naar Sint-Petersburg

WK voetbal 2018: The Aviation Factory chartert extra Boeing 737 naar Sint-Petersburg

Het Antwerpse luchtvaartbedrijf The Aviation Factory heeft een bijkomende Boeing 737-800 gehuurd voor Rode Duivels-supporters die dinsdag in Sint-Petersburg de halve finale van het WK voetbal tegen Frankrijk willen bijwonen. Er zijn in totaal 189 plaatsen beschikbaar.

De 737-800 van TUI vertrekt op maandagavond 9 juli om 22u10 vanuit Brussel en landt drie uur later in Sint-Petersburg. De terugvlucht vanuit Sint-Petersbrug vertrekt op woensdagochtend om 04u10 lokale tijd. Het vliegtuig is opnieuw in Brussel om 06u10.

Een retourticket kost 999 EUR en kan geboekt worden via gilbert@travel2sports.be of via het nummer 0475 23 37 07. In de prijs is enkel de vliegtuigreis inbegrepen.

Een FAN-id is noodzakelijk. Zie https://www.fifa.com/worldcup/organisation/fan-id/index.html 

The Aviation Factory is marktleider in de Benelux inzake het organiseren van luchtvervoer op maat. Het bedrijf organiseert vluchten voor productlanceringen en incentives, sportcharters, overheids- en congresvluchten en VIP-vluchten. In totaal gaat het jaarlijks om meer dan 2500 vluchten. Naast de hoofdzetel in Antwerpen heeft The Aviation Factory ook kantoren in Nederland, Frankrijk, Spanje en Portugal.
www.the-aviation-factory.com

Over The Aviation Factory

The Aviation Factory is marktleider in de Benelux inzake het organiseren van luchtvervoer op maat. Het bedrijf organiseert vluchten voor productlanceringen en incentives, sportcharters, overheids- en congresvluchten en VIP-vluchten. De hoofdzetel bevindt zich in Antwerpen. Het bedrijf heeft vestigingen in Nederland, Frankrijk, Spanje, Portugal en Saoedi-Arabië.
www.the-aviation-factory.com

The Aviation Factory
Lindbergh Suite
Luchthavenlei 1 bus 71
2100 Antwerpen